ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ικανοποιητικό επίπεδο στο καμπ αξιολόγησης για τις Κορασίδες (Κ16)

  08.11.2023 12:00       16217

Στο κολυμβητήριο του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Λαιμό, πραγματοποιήθηκε καμπ αξιολόγησης για τις Κορασίδες (Κ16).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Τσόκας τόνισε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Ήταν το δεύτερο Καμπ αξιολόγησης 2009 με παιδιά  μικρότερα σε ηλικία. Στόχος είναι να μπορέσουμε να εντάξουμε κάποια παιδιά ώστε να συγκροτήσουν την εθνική ομάδα και να τα βάζουμε στην νοοτροπία της εθνικής ομάδας για το παγκόσμιο που έρχεται

Το επίπεδο μπορούμε να πούμε ότι ήταν αρκετά ικανοποιητικό και κάποια κορίτσια ξεχώρισαν. Αυτό οφείλεται σε μεγαλύτερο βαθμό στους συλλόγους τους και στους προπονητές τους!

Ακολουθεί αμέσως τρίτο camp 2009 και μικρότερες για να μπορέσουμε να έχουμε μια πλήρη εικόνα για τις ηλικίες 2009 2010 και 2011. Και βέβαια παρακολουθώντας και σε συνεργασία με τους προπονητές τους και μέσα από τα πρωταθλήματα να βλέπουμε την εξέλιξη τους».

Μαζί με τον κ.Τσόκα ήταν οι ομοσπονδιακές προπονήτριες, Ευτυχία Καραγιάννη και Κατερίνα Οικονομοπούλου.

Οι παίκτριες που συμμετείχαν ήταν οι: Δασκαλάκη, Καραμάνη, Κυριακάκη, Μάνη, Μουστάκα, Μπιτσάκου Αφρ., Παπαδημητρίου, Σταύρου, Χριστοφοράτου (ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ), Ανδριανάκη, Καρέλλη, Κισσούδη, Ραλλία, Σαλταμανίκα, Σταυρίδη (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Ελμισιάν, Δαμδημοπούλου, Καπετοπούλου, Κουτσαντά, Λουπάκη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Βούτζικα, Καραγιάννη, Λαμπροπούλου, Μοροχλιάδου, Μπεκίρου, Χαρικιοπούλου (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Κονταξή, Σαουλίδη, Φράγκου, Χαραμαλή (ΠΑΟΚ).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος