ΤΕΧΝΙΚΗ / Ελένη Κουγιά

«Ικανοποιητικό το επίπεδο στις Σέρρες»

  24.02.2013 18:43       975

Ολοκληρώθηκε η Ημερίδα ορίων για τα Αστέρια 1 έως 4 σήμερα Κυριακή (24/2) στις Σέρρες, εκεί όπου διεξήχθη και σχολή Κριτών το διήμερο 22-23/2. Στην Ημερίδα έδωσε το «παρών» η Τεχνική σύμβουλος της ΚΟΕ για το άθλημα της Συγχρονισμένης, Ελένη Κουγιά, η οποία δήλωσε τα εξής στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας:

«Στην Ημερίδα ορίων 12 έως 18 ετών ήταν ενθαρρυντικό το γεγονός ότι παρά την κρίση τα σωματεία της Βορείου Ελλάδος συμμετείχαν με μεγάλο αριθμό αθλητριών, βοηθώντας έτσι στην καλλιέργεια του αθλήματος. Το επίπεδο ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Ευελπιστούμε να δούμε τα παιδιά και στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας».

Όσον αφορά τη σχολή Κριτών, η Τεχνική σύμβουλος της Συγχρονισμένης ανέφερε: «Συμμετείχαν γύρω στα 30-35 άτομα από τη Βόρεια Ελλάδα. Όλες τους νέα παιδιά και οι περισσότερες πρώην αθλήτριες. Είναι πολύ όμορφο που μένουν δίπλα στο άθλημα και ευελπιστούμε να βοηθήσουν στη συνέχεια. Γενικότερα, οι άνθρωποι εδώ ήταν πολύ φιλόξενοι και δραστήριοι σχετικά με τη διοργάνωση. Να ευχαριστήσουμε και τον Πανσερραϊκό και την κ. Θεοδωρίδου για την φιλοξενία».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος