ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Ηλίας Ξιάρχος: «Όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές στο Τόκιο»

  26.12.2019 18:53       1097

Ο Ελληνικός Υγρός Στίβος γνώρισε μεγάλες επιτυχίες μέσα στο 2019 σε όλα τα αθλήματα, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Σε λίγες ημέρες αλλάζει η δεκαετία, με το 2020 να αποτελεί κομβικό έτος, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, αλλά και των μεγάλων διεθνών τουρνουά.

Ο ταμίας την Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Ηλίας Ξιάρχος, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τις επιτυχίες του 2019, ενώ δήλωσε πως στόχος για τη νέα χρονιά είναι η μεγαλύτερη δυνατή παρουσία στην Ολυμπιάδα του καλοκαιριού: «Το 2019 φεύγει και μας αφήνει αρκετές καλές αναμνήσεις. Κρατάμε όλες τις επιτυχίες που είχαμε σε όλα τα αθλήματα και στόχος για το 2020 είναι να βρεθούν όσο περισσότεροι αθλητές γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην υδατοσφαίριση θέλουμε να προκριθούν και οι δύο μας ομάδες, όπως και η ομάδα της  Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, ενώ στα ατομικά αθλήματα, να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία και στην οικογένεια της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας πολλές επιτυχίες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.