ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Υλοποιείται και φέτος το πρωτοποριακό πρόγραμμα Sports Excellence

  19.09.2019 14:43       2067

Σε συνέχεια των προηγούμενων ετών, η ΚΟΕ, υλοποιεί και φέτος το πρόγραμμα επιλέκτων κολυμβητών / τριών (Sports Excellence), ηλικίας 12-15 ετών, δηλαθή των γεννηθέντων τα έτη 2005-08.

Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α' Ορθοπεδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ), μετά από αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.

Στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος μετέχουν, οι τεχνικοί της ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας, Νίκος Κραουνάκης, Νίκος Γέμελος, Κώστας Τζιλιβάκης, Δημήτρης Αθυμαρίτης, Βαγγέλης Κοζομπόλης, Σπύρος Γιαννιώτης, Γιάννης Ορφανίδης (νότια Ελλάδα), Βαγγέλης Βούλτσος, Τάσος Παπαδόπουλος (βόρεια Ελλάδα).

Συντονιστές του προγράμματος, ανά περιφέρεια, είναι οι Κατερίνα Τσουρή (Ηπείρου), Λευτέρης Χατζηστάμος (Θεσσαλία), Νίκος Γκέκας (Ανατολική Μακεδονία – Θράκη), Κώστας Τζιλιβάκης (Κρήτη).

Μετέχουν επίσης οι συνεργαζόμενοι ομοσπονδιακοί – σωματειακοί τεχνικοί των κολυμβητών / τριών που εντάσσονται στο εν λόγω πρόγραμμα.

Η έναρξη των πρώτων αξιολογήσεων για τη φετινή περίοδο, θα γίνει για την Αττική, στις 29 Σεπτεμβρίου, στο Αττικό Νοσοκομείο (Σουκάκειο Ίδρυμα).

Περισσότερα για το πρόγραμμα και η λίστα των επιλέκτων κολυμβητών/τριών, ΕΔΩ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ