ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Ηλυσιακός και ΝΕ Πατρών συμπλήρωσαν το παζλ των προκρίσεων στην Τελική φάση

  06.07.2021 19:53       737

Ο Ηλυσιακός και η ΝΕ Πατρών είναι τελικά οι δύο ομάδες που προκρίνονται, από τον Α' Όμιλο Αττικής της Β' φάσης και συμπληρώνουν το παζλ των οκτώ ομάδων που θα μετάσχουν στην Τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α2 Ανδρών.

Η ΚΟΕ επιλήφθηκε του θέματος του αγώνα Ηλυσιακός - ΠΕΚΕΒ, που δεν έγινε την Κυριακή (4/7) το πρωί, θεώρησε υπαίτια την ομάδα του Βροντάδου Χίου (ΠΕΚΕΒ) και αποφάσισε ότι ο Ηλυσιακός κερδίζει με 5-0 άνευ αγώνα, ενώ η ΠΕΚΕΒ μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα, του αφαιρούνται 3 βαθμοί, ενώ θα του αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών (θυμίζουμε ότι φέτος δεν θα υποβιβαστεί κανείς). Αυτό σημαίνει ότι οι δύο πρώτοι του Ομίλου είναι ο Ηλυσιακός και η ΝΕ Πατρών.

Έτσι, η Τελική Βαθμολογία του Α' Ομίλου Αττικής έχει ως εξής:

1. Ηλυσιακός 9

2. ΝΕ Πατρών 3

..........................

3. ΑΕ Χαϊδαρίου 3

4. ΠΕΚΕΒ 0

Σ.Σ. Η ΠΕΚΕΒ έχει έναν μηδενισμό και της αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί.

Δείτε τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες των άλλων Ομίλων ΕΔΩ.

Αναλυτικά οι οκτώ ομάδες που έχουν εξασφαλίσει πρόκριση στην Τελική φάση είναι οι: Ηλυσιακός, ΝΕ Πατρών (από τον Α΄Όμιλο Αττικής), Τρίαινα Βούλας, Νηρέας Χαλανδρίου (από τον Β' Όμιλο Αττικής), Παναθηναϊκός, Άρης (από τον Β' Όμιλος Αττικής), ΝΟ Πατρών, Νηρέας Γέρακα (από τον Όμιλο Πάτρας).

Από την Τελική φάση (16-18/7) οι δύο πρώτες ομάδες της Τελικής κατάταξης θα κερδίσουν την άνοδο στην Α1 Ανδρών. Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα τη Β' Εθνική. Η κλήρωση της Τελικής φάσης θα γίνει αύριο Τετάρτη (7/7) το μεσημέρι, διαδικτυακά.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής