ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Ελένη Γούλα

«Είμαι πολύ αισιόδοξη για το μέλλον της Εθνικής»

  02.07.2012 14:49       1047

Με αφορμή την προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών που ξεκίνησε την Παρασκευή στον Άγιο Κοσμά, η Ελένη Γούλα, μία από τις 19 πολίστριες του Γιώργου Μορφέση, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Η διεθνής τερματοφύλακας του Ηρακλή αναφέρθηκε στην εξέλιξη των προπονήσεων μέχρι στιγμής, λέγοντας:

«Έχουμε πραγματοποιήσει μόλις δύο προπονήσεις ως τώρα. Κινούμαστε με χαλαρούς ρυθμούς. Η προετοιμασία περιλαμβάνει μία προπόνηση κάθε ημέρα για όλη την εβδομάδα. Γενικότερα, το πρόγραμμα δεν είναι τόσο πιεστικό όπως στις προηγούμενες προπονήσεις. Στόχος μας είναι να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκεται η ομάδα, να επιδιώξουμε ένα δέσιμο ανάμεσα στις νέες και τις πιο παλιές παίκτριες και από εκεί και πέρα να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας».

Για το μέλλον της Εθνικής και την δική της παρουσία στην ομάδα, η Ελένη Γούλα δήλωσε:

«Την Εθνική την ακολουθώ και θα συνεχίσω να την ακολουθώ για όσο μπορώ. Είναι μεγάλη τιμή για τον κάθε αθλητή η συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα. Είμαι πολύ αισιόδοξη για τον μέλλον της ομάδας, καθώς αποτελείται από ανθρώπους που ασχολούνται όσο περισσότερο μπορούν αλλά και από παιδιά με μεγάλο ταλέντο. Πρόκειται για μια Εθνική με πολλές επιτυχίες, η οποία θα πάει ακόμα καλύτερα στο μέλλον».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος