ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Μουρίκης

Είμαι χαρούμενος που πάω Αϊντχόφεν

  12.01.2012 14:12       1211

Την ικανοποίησή του για την επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού Ντράγκαν Αντριτς, να τον εντάξει στην αποστολή που θα ταξιδέψει το Σάββατο στο Αϊντχόφεν, για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ανδρών (16-29 Ιανουαρίου), εξέφρασε ο Κώστας Μουρίκης.

Ο νεαρός φουνταριστός του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για την απόφαση του σέρβου προπονητή, ενώ μίλησε και για τους στόχους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στις τελικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν σίγουρος αν θα πάω στο Αϊντχόφεν, ήλπιζα όμως μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα μπω στη 13άδα. Είχα μετάσχει στην κοινή προετοιμασία με το Μαυροβούνιο και τα είχα πάει καλά. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την Εθνική ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο Ευρωπαϊκό.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εξασφάλιση της πρόκρισης στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του Εντμοντον, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Σύμφωνα με την κλήρωση του Ευρωπαϊκού ο στόχος αυτός είναι εφικτός. Μπορούμε να μπούμε στην 6άδα της διοργάνωσης και εν συνεχεία χωρίς άγχος να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ