ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Νικολέτα Παυλοπούλου

Ήμουν αποφασισμένη

  09.02.2014 20:11       2307

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, μετά το τέλος των Χειμερινών Αγώνων Κολύμβησης, η Νικολέτα Παυλοπούλου, η οποία πέτυχε σήμερα το δεύτερο πανελλήνιο ρεκόρ της στους αγώνες, ανέφερε πως η δουλειά της και η αποφασιστικότητά της έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Τόνισε, επίσης, πως επόμενός της στόχος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα OPEN.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Είχα δουλέψει πολύ και ήμουν αποφασισμένη να κάνω ο,τι καλύτερο μπορούσα. Τελικά κατάφερα να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ! Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές μου. Με σωστό προγραμματισμό μπορώ να ανταπεξέλθω και στο σχολείο, αλλά και στην πισίνα. Επόμενος στόχος για μένα είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα OPEN, όπου θα προσπαθήσω να διεκδiκήσω κάτι καλύτερο».

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ έκανε και ο προπονητής της Νικολέτας, Δημήτρης Δαμασιώτης, ο οποίος σημείωσε: «Οι χειμερινοί κολυμβητικοί αγώνες είναι μια πολύ μεγάλη εγχώρια διοργάνωση και είναι πολύ σημαντική για όλα τα σωματεία. Για εμάς αποτελεί τον δεύτερο καλύτερο στόχο. Οι περισσότεροι αθλητές βλέπουν αυτή τη διοργάνωση ως μια πολύ καλή ευκαιρία για διάκριση.

Η Νικολέτα είναι ταλαντούχα, προσηλωμένη στο στόχο της και με αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Προσπαθούμε με τον τρόπο μας, προπονητικά μιλώντας, να την κρατάμε σε εγρήγορση, αν και μερικές φορές είναι δύσκολο, λόγω του νεαρού της ηλικίας της». 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος