ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Βλαχόπουλος

"Είναι μόνο η αρχή..." - Γούνας

  09.08.2015 00:33       991

ΦΩΤΟ: Ο Βλαχόπουλος με τον Γούνα και τα άλλα παιδιά της Εθνικής με τα μετάλλιά τους

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος, εκ των συντελεστών της μεγάλης διάκρισης της Εθνικής ομάδας στο Καζάν, ήταν ο κορυφαίος παίκτης της στον αποψινό μικρό τελικό όπου η Ελλάδα νίκησε την Ιταλία και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Βλαχόπουλος μας δήλωσε:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την τεράστια αυτή επιτυχία. Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας. Και να ξέρετε ότι κάναμε την αρχή, διότι λογικά ακολουθούν κι άλλες διακρίσεις. Υπάρχει και συνέχεια. Είμαστε αήττητοι κόντρα σε όλες τις μεγάλες δυνάμεις που αντιμετωπίσαμε (χάσαμε μόνο από την Κροατία στα πέναλτι στον ημιτελικό). Αλλά παίζουμε και ωραίο πόλο. Επιτέλους, κάναμε περήφανους όλους τους Έλληνες και αυτό μας χαροποιεί ακόμα περισσότερο".

Ο διεθνής περιφερειακός μας είπε ακόμα: "Δώσαμε δείγματα μεγάλης ομάδας. Είμαστε δεμένοι σαν μια γροθιά και οι 13 και ο καθένας παίζει για τον άλλον και δίνει για τον συμπαίκτη του τα πάντα. Μείναμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή, πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και αυτό μας έφερε τόσο ψηλά".

Μεταφέροντας το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μετά την απονομή τόνισε: "Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει το μέγεθος της επιτυχίας".

Ο Αλέξανδρος Γούνας, επίσης από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας, μας είπε:

"Είναι οι πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου. Είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτή την ομάδα και νιώθουμε όλοι μαζί δικαιωμένοι. Η διπλή αυτή επιτυχία αφήνει τεράστια παρακαταθήκη για το μέλλον οπότε θεωρώ (και ελπίζω) ότι θα υπάρξουν κι άλλες διακρίσεις".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής