ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Βαγγέλης Βούλτσος

Είναι πολύ σημαντικοί οι αγώνες

  10.05.2012 18:19       1245

Αύριο το απόγευμα ξεκινούν οι αγώνες του Ακρόπολις στον Άλιμο, με την συμμετοχή να είναι πολύ μεγάλη, με Έλληνες αλλά και ξένους αθλητές. Δοθείσης της ευκαιρίας, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ο προπονητής Βαγγέλης Βούλτσος (φώτο), ο οποίος αναφέρθηκε στο επίπεδο των αγώνων, τα όρια που θα κυνηγήσουν οι Έλληνες αθλητές, αλλά και την πισίνα στην οποία θα διεξαχθούν οι εν λόγω αγώνες. Αναλυτικά:

Για την συμμετοχή των αθλητών: «Η συμμετοχή στο Ακρόπολις θα είναι πολύ μεγάλη, με περίπου 250 αθλητές να αγωνίζονται. Από αυτούς, περίπου οι 40 θα είναι από ξένες αποστολές, και υπάρχει η δυνατότητα να δείξουν οι δικοί μας αθλητές το επίπεδό τους».

Για τα όρια που κυνηγάνε κάποιοι εκ των αθλητών, αλλά και την προετοιμασία κάποιων άλλων εν όψει Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: «Σίγουρα οι αθλητές που θα αγωνιστούνε, θα το κάνουν κυνηγώντας το καλύτερο δυνατό. Είναι η τελευταία ευκαιρία για κάποιους να πιάσουν τα όρια που θέλουν, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη για το αν θα επιτευχθούν».

Για την πισίνα και το επίπεδο των αγώνων: «Είναι πολύ σημαντικοί οι αγώνες, και είναι εξίσου σημαντικό που θα γίνουν σε μία πισίνα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Οι υποδομές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διεξαγωγή καλών αγώνων. Αυτό σημαίνει πως οι αθλητές δεν κολυμπάνε με προβλήματα, και μπορούν να επιδιώξουν με περισσότερη άνεση αυτά που επιθυμούν να πετύχουν».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος