ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ/ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Ιουλιάνα Μπανούση

  20.08.2014 13:43       684

ΒΕΡΟΛΙΝΟ, Αποστολή ΠΣΑΤ: Δημήτρης Ντζάνης

Μακριά από τις θέσεις πρόκρισης στον τελικό του 1μ καταδύσεων γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου βρέθηκαν η Ιουλιάννα Μπανούση και η Ελένη Κατσούλη.

«Ο αγώνας ήταν δύσκολος, όπως τον περίμενα βέβαια, έκανα αυτό που μπορούσα, σίγουρα όμως περίμενα κάτι παραπάνω, αλλά με τις συνθήκες προετοιμασίας που είχαμε στην Ελλάδα, πιστεύω ότι ήταν μια καλή εμφάνιση», δήλωσε η Ιουλιάννα Μπανούση μετά την 21η θέση την οποία και κατέκτησε.

Τα 3μ Συγχρονισμένων Καταδύσεων είναι το αγώνισμα στο οποίο ελπίζουν σε διάκριση σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι δύο 19χρονες Ελληνίδες καταδύτριες.

«Στα 3μ συγχρονισμένων θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον τελικό κι από εκεί και πέρα να σημειώσουμε μια καλή εμφάνιση. Αυτό είναι το αγώνισμα που μας ενδιαφέρει πιο πολύ» σημειώσε η Ελένη Κατσούλη.

Για τις δύο αθλήτριες είναι η δεύτερη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πριν από δύο χρόνια στο Ντέμπρετσεν  είχαν πάρει την 9η θέση στα 3μ Συγχρονισμένων Καταδύσεων, ενώ στα 3μ. η Μπανούση ήταν 15η και η Κατσούλη 24η .Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου στα 3μ θα αγωνιστεί μόνο η Ιουλιάννα Μπανούση.