ΤΕΧΝΙΚΗ / Ελένη Κουγιά

«Υπάρχει ανάπτυξη στο άθλημα της Συγχρονισμένης»

  27.01.2013 20:23       1142

Στο τέλος του έφτασε το διήμερο προκριματικών και τελικών για τους Χειμερινούς αγώνες Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Β’ που διεξήχθησαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Χαλανδρίου. Η τεχνική σύμβουλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ. Ελένη Κουγιά μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τη διοργάνωση, αλλά και το επίπεδο των αθλητριών:

«Ήταν μια επιτυχημένη διοργάνωση, είναι ενθαρρυντικό που είχαμε στη μικρότερη αναπτυξιακή κατηγορία αρκετές αθλήτριες που συμμετείχαν και στα δύο αγωνίσματα. Επίσης, πολύ θετικό ήταν το γεγονός ότι είχαμε καινούρια σωματεία που συμμετείχαν στους αγώνες. Αυτό δείχνει οτι υπάρχει μια ανάπτυξη στο άθλημα. Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ καλό. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τις επιδόσεις τους».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο επόμενο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι και στη βοήθεια του κ.Νταβάρη: «Ευελπιστούμε το ερχόμενο καλοκαιρινό πρωτάθλημα να έχει περισσότερη αίγλη και περισσότερα κορίτσια. Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Ηλία Νταβάρη για τον χώρο του κολυμβητηρίου. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν χώροι που φιλοξενούν παρόμοιες διοργανώσεις».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος