ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Άλκηστις Αβραμίδου

Υπάρχει κούραση, αλλά συνεχίζουμε

  18.04.2012 18:59       971

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης έκανε το τρία στα τρία στο Προολυμπιακό τουρνουά, με αντίπαλο το Καζακστάν πριν από λίγο, επικρατώντας με 16-8. Για το σημερινό παιχνίδι, για το παιχνίδι με την Ολλανδία, αλλά και τη συνέχεια στην διοργάνωση, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η Άλκηστις Αβραμίδου.

Η Ελληνίδα περιφερειακός, αναφέρθηκε αρχικά στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στο Καζακστάν, λέγοντας: «Ήταν ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι, στο οποίο όμως δεν μπήκαμε δυνατά από την αρχή. Στην συνέχεια όμως παρουσιαστήκαμε πιο σοβαρές και τελικά το κερδίσαμε».

Όντας το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι  που έδωσαν τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση, η κούραση στις παίκτριες πρέπει να θεωρείται δεδομένη, εν όψει και του αυριανού παιχνίδιού με την Ολλανδία, με την Άλκηστη Αβραμίδου να δηλώνει: «Σίγουρα όσο περνάνε οι μέρες και τα παιχνίδια, η κούραση μεγαλώνει. Όμως αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάζει, καθώς έχουμε μπροστά μας, πρωτίστως, το παιχνίδι με την Ολλανδία. Στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι, είναι να κερδίσουμε. Αυτός ήταν ο στόχος μας  άλλωστε και στα τρία παιχνίδια που ήδη δώσαμε».

Τέλος, με το χιαστί παιχνίδι να πλησιάζει, η ίδια τόνισε: «Δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη προτίμηση. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτες στον όμιλό μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε την, θεωρητικά, χειρότερη ομάδα του άλλου ομίλου. Όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο ακόμη, αφού είδαμε πως χθες τα φαβορί ηττήθηκαν. Από την άλλη, θα θέλαμε να αποφύγουμε την Ρωσία, η οποία θεωρώ πως δεν μας «πάει» πολύ σαν ομάδα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος