ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Δαμάσκος

Υπάρχει χρόνος μέχρι την τελική επιλογή

  24.08.2012 20:00       927

Μετά από την ολοκλήρωση του Βικέλας Καπ, ο προπονητής της εθνικής ομάδας νέων ανδρών, Περικλής Δαμάσκος, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τα συμπεράσματα που έβγαλε, το μέλλον της ομάδας, αλλά και τους στόχους του για την συνέχεια.

Για τα συμπεράσματά του, πριν την τελική επιλογή είπε: «Ήταν ένα τουρνουά στο οποίο βγάλαμε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες που δεν είχαν τόση συμμετοχή μέχρι τότε. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στο να κάνουμε την τελική επιλογή για το πρωτάθλημα της Γαλλίας. Φυσικά, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν ήμασταν με όλους τους παίκτες. Πάντα έλειπαν κάποια παιδιά λόγω ιώσεων ή τραυματισμών. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τα αποτελέσματα και όσα κάναμε μέχρι τώρα. Παράλληλα, αυτό σημαίνει πως δεν θα αδικηθούν τα παιδιά που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Υπάρχει χρόνος μέχρι την τελική επιλογή».

Για το μέλλον της ομάδας ανέφερε: «Το μέλλον αυτής της ομάδας εξαρτάται από διάφορες συνθήκες, όπως ότι κάποια παιδιά που είναι γεννηθέντα το 93 θα προχωρήσουν ένα επίπεδο μέσα στις Εθνικές, πηγαίνοντας στην ΟΠΕΝ Ανδρών. Τα υπόλοιπα, που είναι του 94 και του 95 θα αναπτυχθούν με τον καιρό και θα φτάσουν σε καλό επίπεδο».

Για τους στόχους της: «Κύριος στόχος μας είναι να φτάσουμε στην 8άδα. Από ‘κει και πέρα, αν φτάναμε στους 4 θα ήταν κάτι εκπληκτικό, τόσο για την ομάδα, αλλά και για μένα. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε και να φτάσουμε μέχρι εκεί».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος