ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΜΑΡΙΑ ΘΗΒΑΙΟΥ

Υπερήφανη για το υψηλό επίπεδο της Ελλάδας

  08.12.2020 11:44       1534

Η Μαρία Θηβαίου επανεξελέγη στην θέση της αντιπροέδρου της τεχνικής επιτροπής του αθλήματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης στην Ευρωπαΐκή Ομοσπονδία. Η Ελληνίδα δηλώνει υπερήφανη για την επανεκλογή, συγχαίρει τους υπόλοιπους Έλληνες που μετέχουν σε αντίστοιχες επιτροπές και ευχαριστεί την ΚΟΕ και τον πρόεδρό της Δημήτρη Διαθεσόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της.

Σε δήλωσή της υποστηρίζει ότι η Ελλάδα εμφανίζει ένα υψηλό επίπεδο αθλητισμού στα δρώμενα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, γεγονός που γεμίζει υπερηφάνεια την ίδια και τους συνεργάτες της.

Η δήλωση της Μαρίας Θηβαίου έχει ως εξής:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και ευγνώμων για την επανεκλογή μου στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος της Ευρωπαΐκής Ομοσπονδίας για τον χώρο που υπηρετώ, την καλλιτεχνική κολύμβηση.

Είναι η τρίτη θητεία μου και η δεύτερη στην τιμητική θέση του αντιπροέδρου αυτής της επιτροπής.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη που εκλέχτηκαν σε αντίστοιχες επιτροπές και ιδιαίτερα στους Έλληνες, τονίζοντας πόσο σημαντικό και τιμητικό είναι να συμμετέχεις στην θεμελίωση και εξέλιξη των αθλημάτων του υγρού στίβου, εκπροσωπώντας την κυρίαρχη ήπειρο στον πλανήτη για τα συγκεκριμένα σπορ.

Η ποσότητα και οι αγωνιστικές επιδόσεις των χωρών της Ευρώπης που καλλιεργούν τον υγρό στίβο δίνουν την δυνατότητα στην ευρωπαΐκή ομοσπονδία να πρωτοστατεί στην αγωνιστική δραστηριότητα, στην επιμόρφωση, διαχείριση και εξέλιξη όλων των επιπέδων του υψηλού πρωταθλητισμού.

Η συμμετοχή μας δε ως χώρα, που εκφράζεται με την παρουσία των μελών στις αντίστοιχες επιτροπές, φανερώνει το υψηλό επίπεδο αθλητισμού στην Ελλάδα, κάτι που θα πρέπει να μας γεμίζει περηφάνια.

Ήδη η ευρωπαΐκή ομοσπονδία διοργάνωσε το πρώτο σεμινάριο διαδικτυακά για την διαφοροποίηση και αντιμετώπιση του αθλήματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης εν μέσω κορονοϊού με απόλυτη εκπροσώπηση όλων των χωρών της Ευρώπης που καλλιεργούν το άθλημα. Η παρουσίαση μου σχετικά με τις επιπτώσεις του κορονοϊού στην προπονητική και τους τρόπους αντιμετώπισης αγκαλιάστηκε και προτάθηκε, μιας και είμαστε η μοναδική χώρα που ολοκλήρωσε επιτυχώς και με ασφάλεια αγωνιστικές δραστηριότητες μετά την εμφάνιση του κορονοϊού.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να ευχηθώ υγεία, δύναμη, όραμα στους αθλητές, προπονητές και διοικούντες, καθώς οι τωρινές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε είναι πρωτόγνωρες και ακραίες.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΟΕ για την πρότασή της και συγκεκριμένα το κύριο Διαθεσόπουλο για την εμπιστοσύνη και στήριξη στο πρόσωπό μου»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ