ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β’ ΦΑΣΗ

Υπερπολύτιμη νίκη με ανατροπή ο ΝΟ Χανίων, 7-5 το Παλαιό Φάληρο

  06.04.2024 18:20       1198

Τεράστια νίκη με ανατροπή πήρε ο ΝΟ Χανίων στην έδρα του, καθώς επιβλήθηκε με 7-5 επί του Παλαιού Φαλήρου, για την 6η αγωνιστική του G2 της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας του γκρουπ με 15 βαθμούς, προσπερνώντας την ΑΕΚ, που ηττήθηκε από τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι -που αγωνίστηκαν χωρίς τον Νίκο Καρακάση- υποχώρησαν στην 3η θέση με 27 βαθμούς.

Οι Φαληριώτες προηγήθηκαν με 4-2 στα μέσα του δεύτερου οκτάλεπτου και 5-3 στις αρχές του τρίτου, αλλά στη συνέχεια οι Χανιώτες βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς -και κυρίως στην άμυνα όπου είχαν κορυφαίο τον τερματοφύλακά τους Λεβεντάκη-, πέτυχαν ένα σερί 4-0 και έφτασαν στο τελικό υπέρ του 7-5.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 7-5

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-1, 2-0.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Βαγγέλης Βλαζάκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Τζανακάκης, Παζαΐτης, Παππάς 1, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Μητράκης 1, Γκουσάροβ 3, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Ζουζούνης, Γράσσος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Βαμβακάρης): Κουμής, Γαλάνης, Ογκουζτσάν, Φλώρος Αν., Δήμου Π., Βάσσος, Πάβισιτς 1, Μάμμος, Δημακόπουλος, Καλής 2, Κυπραίος, Κοντονής, Φλέγκας, Μαγκιώρης, Λεμπέσης 2.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Ιάκωβος Κουμής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής