ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Υπερπολύτιμη νίκη στην έδρα του ο ΝΟ Χανίων, 8-6 τον ΑΝΟ Γλυφάδας

  13.04.2019 17:45       796

Ο ΝΟ Χανίων πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα του με 8-6 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Έτσι η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και στο παιχνίδι που εκκρεμεί κόντρα στον ΟΦΘ και το οποίο έχει οριστεί να γίνει στις 17/4, έτσι ώστε να φτάσει στους 27 βαθμούς, να προσπεράσει το Παλαιό Φάληρο και να πάρει την πολυπόθητη και προνομιούχο 8η θέση που θα τον απαλλάξει από τη διαδικασία των πλέι άουτ.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας με την ήττα του αυτή έμεινε εκτός 6άδας των πλέι οφ και τερματίζει 7ος, παραμένει στη μεγάλη κατηgορία και τελειώνει τις υποχρεώσεις του για φέτος.

Οι Χανιώτες πήραν από το ξεκίνημα το πάνω χέρι και προηγήθηκαν και με 8-4. Ο ΑΝΟΓ -που κατέβηκε με 11 παίκτες στα Χανιά- μείωσε απλά στο φινάλε στο τελικό 8-6.

Ακολουθούν τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα: "Στο 1.19 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του ΝΟ Χανίων κ. Κουβαριτάκης, για έντονη διαμαρτυρία. Μετά το τέλος του αγώνα, το Νο 6 του ΑΝΟ Γλυφάδας Φωτόπουλος Σπ. κινήθηκε προς τους διαιτητές, τους χτύπησε στην πλάτη ειρωνευόμενος λέγοντας: "Πάλι το γαμ...τε σήμερα, γαμ...τε κι εμάς". Δέχτηκε κόκκινη κάρτα".

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 8-6

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 2-2, 2-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Πετρόχειλος, Νάστραν 3, Χατζηκυριακάκης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης 3, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Πολύζος, Λειψάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας, Κουτσιαλής, Μπραϊμης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας 2, Παπασηφάκης 1, Παπανικολάου Ν., Σαλτερής.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κουρέτας

Αλυτάρχης: Νίκος Βλαζάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής