ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 21ο FINAL-4 Stoiximan.gr ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Υπέρβαση για τον Εθνικό, απογοήτευση στο Περιστέρι

  28.02.2020 19:27       951

Για υπέρβαση  του Εθνικού φέτος, με την πρόκριση του στον τελικό του 21ου Final - 4 Stoiximan.gr Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, έκανε λόγο ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, με τη λήξη του πρώτου ημιτελικού που βρήκε τους κυανόλευκους νικητές (9-5) του ΓΣ Περιστερίου και στον αυριανό τελικό της διοργάνωσης.


"Μπορεί να έχουμε 13 χρόνια από τον τελευταίο τελικό, σαν Εθνικός, αλλά ρόδα είναι και γυρίζει. Αυτό που πετύχαμε φέτος αποτελεί σίγουρα υπέρβαση, με βάση και τα προβλήματα που είχαμε με την απουσία βασικών μας παικτών.

Η επιτυχία μας αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών χρόνων της διοίκησης και του προπονητή μας που είναι χρόνια στην ομάδα.

Ο τελικός είναι πάντα ένας τελικός, αλλά εμείς για να μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, χρειάζεται να δώσουμε το 100% των προσπαθιειών και δυνατοτήτων μας", τόνισε ο αρχηγός του Εθνικού στις δηλώσεις του.

Λούδης: "Το χειρότερο παιχνίδι μας φέτος"

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το τελικό αποτέλεσμα: "Συγχαρητήρια στον Εθνικό, δίκαια νίκησε και προκρίθηκε. Εμείς, παρουσιαστήκαμε πολύ κακοί, πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή μας εμφάνιση.

Μας κυρίευσε το άγχος και δεν είχαμε την εμπειρία να το διαχειριστούμε με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά λάθη και να επιτρέψουμε σε μια έμπειρη ομάδα, όπως ο Εθνικός, να το εκμεταλευτεί".

Με χορογραφίες

Τα κορίτσια της Σχολής Χορού DARTPoint της Μαργαρίτας Καμαρώτου στη Χίο, διάνθισαν ευχάριστα το χρόνο πριν την έναρξη των ημιτελικών αγώνων και των διαλειμμάτων στις περιόδους, με όμορφες χορογραφίες τους που χειροκροτήθηκαν από το κοινό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ