ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Υπέταξε τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ολυμπιακός, 12-4 στο Γουδή και διατηρεί το απόλυτο

  12.01.2019 15:16       580

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από το κολυμβητήριο Γουδή, εκεί όπου υπέταξε τον Απόλλωνα Σμύρνης, νικώντας τον με 12-4 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών (πρώτης του Β' γύρου) και του έκοψε τη φόρα από το εντυπωσιακό σερί νικών.

Οι ερυθρόλευκοι διατηρούν έτσι το απόλυτο των νικών (12 στα 12) και απολαμβάνουν πάντα τη μοναξιά της κορυφής. Ο Απόλλων ηττήθηκε μετά από οκτώ συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (έχει εννέα συνολικά) και υποχωρεί πάλι στην 3η θέση της βαθμολογίας, καθώς νίκησε ο ΝΟΒ.

Η ομάδα του Βλάχου πήρε ένα προβάδισμα στο ξεκίνημα, οι Απολλωνιστές αντιστάθηκαν γερά στο δεύτερο οκτάλεπτο, αλλά στις δύο τελευταίες περιόδους ο Ολυμπιακός, με σφιχτή άμυνα και λύσεις με όλους τους τρόπους, επέβαλλε τον ρυθμό του και έφτασε άνετα στη νίκη.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, μερίδα οπαδών του Απόλλωνα Σμύρνης έβριζαν με τις παρακάτω φράσεις: "Γ... η διαιτησία, γ... τα σπίτια σας, μαλάκες, πούσ..., γ... το σίπτι του Πολυχρονόπουλου".

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-12

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 0-3, 1-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Μητρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μοσκόφ 2, Θεδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ., Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 3, Νικολαίδης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας 3, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 1, Κάκαρης 1, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής