ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Υπό έγκριση ο ετήσιος προγραμματισμός για την υδατοσφαίριση

  22.09.2014 13:05       1020

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ανακοίνωση συνολικά του ετήσιου αγωνιστικού προγραμματισμού της ΚΟΕ στην υδατοσφαίριση, μετά και την τελευταία συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής (ΕΠΑΥ) το περασμένο Σάββατο (20/9).

Νωρίτερα η Επιτροπή αντάλλαξε απόψεις με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ) που είχε κληθεί για το σκοπό αυτό.

Οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας που προγραμματίζεται για την ερχόμενη Παρασκευή (26/9).

Η τελική του μορφή πάντως, σε ότι αφορά τις Εθνικές ομάδες, θα είναι έτοιμη μετά τη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN) για το Κάλενταρ, στις αρχές του επόμενου μήνα (5-6 Οκτωβρίου).

Σ’ ότι αφορά ειδικά τα πρωταθλήματα Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, ο σχεδιασμός έναρξης τους αναφέρεται για τις αρχές Νοεμβρίου.

«Έχουμε καταλήξει οριστικά στο πλάνο του ετήσιου προγραμματισμού μας και με τις σχετικές ρυθμίσεις των τελευταίων λεπτομερειών είμαστε έτοιμοι για την τελική έγκριση από το ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Πριν τη συνεδρίαση μας είχαμε εποικοδομητική συνάντηση με τον ΣΕΑΥ. Ακούσαμε απόψεις και προβληματισμούς και πρέπει να έγινε αντιληπτό ότι ένας προγραμματισμός είναι σύνθετο ζήτημα με πολλές παραμέτρους», τονίζει ο Πρόεδρος της ΕΠΑΥ, Λεωνίδας Μπατάκης.

Προθεσμία

Τα Σωματεία της Α1 Ανδρών και Γυναικών, ενημερώθηκαν ήδη από την ΚΟΕ ότι μέχρι την Πέμπτη (25/9) θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα τους, να δηλώσουν την κύρια και αναπληρωματική έδρα τους συνοδευόμενη από τα παραχωρητήρια των διοικήσεων των Κολυμβητηρίων, καθώς επίσης και δήλωση συμμετοχής στα ηλικιακά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ