ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Υποψήφιος Αντιπρόεδρος στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, ο Κυριάκος Γιαννόπουλος

  24.01.2022 14:11       792

Ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος ανακοίνωσε την υποστήριξη του στο κίνημα Europe 4All- Aquatics με επικεφαλής τον Πορτογάλο Αντόνιο Χοσέ Σίλβα και ταυτόχρονα την υποψηφιότητα του για τη θέση του Αντιπροέδρου της LEN, στις επικείμενες εκλογές (5 Φεβρουαρίου).

Η δήλωση του Προέδρου της ΚΟΕ: 

«Ο Σίλβα είναι ένας από εμάς και μοιράζεται τις ίδιες ιδέες με εμάς. Είμαστε μια παρέα φίλων που μοιραζόμαστε το όραμα που έχει στόχο τη βελτίωση του υγρού στίβου, πάντα σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία (Fina).

Ενωμένοι, πιο δυνατοί, ανεξαρτήτως μεγέθους ομοσπονδίας και περιφέρειας που εκπροσωπούμε.

Ασχολούμενος με την υδατοσφαίριση σχεδόν ολόκληρη τη ζωή μου, θέλω να διαβεβαιώσω πως όλη μου η προσπάθεια θα έχει ως στόχο να στηρίξει το άθλημα.

Η Ευρώπη ήταν πάντα πρωτοπόρα στην ανάπτυξη της υδατοσφαίρισης. Σκοπεύουμε να αναθεωρήσουμε το αγωνιστικό καλεντάρι και να διασφαλίσουμε τη μεγαλύτερη συμμετοχή ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις χώρες που δε γνωρίζουν το άθλημα αλλά και να στηρίξουμε μικρές χώρες που έχουν την προοπτική να ανέλθουν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Θα στηρίξουμε χώρες σε όλη την Ευρώπη, με πρόγραμμα ανάπτυξης ηλικιακών κατηγοριών, προκειμένου να διασφαλίσουμε το μέλλον της υδατοσφαίρισης.

Χρησιμοποιώντας όλες τις πλατφόρμες των ΜΜΕ, θα βελτιώσουμε την εικόνα του αθλήματος.

Προσωπικά σας διαβεβαιώνω ότι θα στηρίξω τη δημοκρατία, την ακεραιότητα και τη διαφάνεια, μαζί με τους συναδέλφους μου.

Τώρα είναι η ώρα. Έχουμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις, με ευκαιρίες και μαζί έχουμε τη δύναμη και κυρίως τη βούληση, να κάνουμε τη διαφορά».

Το σχετικό βίντεο των δηλώσεων του ΕΔΩ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ