ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας από το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη

  14.10.2020 18:37       945

Το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη (A. G. LeventisFoundation) ενισχύει για 22η συνεχή χρονιά, την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών από Ελλάδα και Κύπρο, με την παροχή κινήτρων διάκρισης στον αθλητισμό και προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας, για αθλητικές διακρίσεις του έτους 2020.

Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλει και φέτος το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό στην προαγωγή των αξιών του Ολυμπισμού και της αριστείας, και ενισχύοντας την αγάπη για τον αθλητισμό στην χώρα μας.

Συνολικά προκηρύσσονται 30 υποτροφίες, των 4,000 ευρώ η κάθε μία, για αθλητές/αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, που αγωνίζονται σε ατομικά ολυμπιακά αθλήματα.

Ολοκληρωμένοι φάκελοι υποψηφιοτήτων υποβάλλονται ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικώς έως την 1η Δεκεμβρίου 2020 στην διεύθυνση whatandwhy@cosmotemail.gr ή «W&W», Πατησίων 141, 11251 Αθήνα

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.agleventisfoundation.org/el ή και στην διεύθυνση whatandwhy@cosmotemail.gr

Περισσότερα και αναλυτικότερα για το πρόγραμμα ΕΔΩ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ