ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Μορφέσης

«Υποχρέωση μας να παίξουμε καλά …»

  24.01.2012 16:28       1241

Αϊντχόφεν: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ Φώντας Χήτας

Την πολύ καλή εμφάνιση την οποία δεν έχει κάνει ακόμη η εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ζήτησε ο Γιώργος Μορφέσης από τις διεθνείς μας πολίστριες στον ημιτελικό της Πέμπτης, πιθανόν με την Ουγγαρία (παίζει με Ισπανία απόψε).

«Δεν έχουμε τελειώσει την αποστολή μας στο Αϊντχόφεν, επειδή πετύχαμε να περάσουμε στην 4άδα με ότι αυτό συνεπάγεται. Δηλαδή πρόκριση στο Προολυμπιακό, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013 και το Ευρωπαϊκό του 2014. Ζητώ την προσοχή σας στα παιχνίδια που έρχονται και την προσπάθεια σας να παίξουμε καλό πόλο, αυτό που δεν έχουμε καταφέρει ακόμη εδώ στο Αϊντχόφεν, λόγω και των προβλημάτων που είχαμε με τον μικρό διάστημα της προετοιμασίας μας.

Από εσάς θέλω να παίξετε όπως αρμόζει. Αν είναι να χάσουμε, στον ημιτελικό, να χάσουμε αφού θα έχουμε παίξει αυτό που μπορούμε. Πρέπει να είμαστε, ως παγκόσμια πρωταθλήτρια, σε υψηλό επίπεδο», είπε μεταξύ των άλλων ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός στα κορίτσια στο μάθημα θεωρίας που έγινε σήμερα για το παιχνίδι της Πέμπτης.