ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Μαρία Θηβαίου

Υψηλό το επίπεδο παρά την κρίση

  31.03.2013 21:18       950

Για το υψηλό επίπεδο το οποίο υπάρχει στο άθλημα της Συγχρονισμένης κολύμβησης, παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση του χώρου και τον μικρό αριθμό συμμετοχής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ κατηγορίας, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Θηβαίου, μετά το τέλος των σημερινών αγώνων:

«Το γεγονός ότι συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς μόλις επτά σωματεία είναι λυπηρό και ενδεικτικό των ημερών μας. Υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα στο χώρο μας και αυτό δε βοηθάει καθόλου στην εξέλιξη του αθλήματός μας. Παρόλα αυτά όμως, το επίπεδο των κοριτσιών είναι πολύ υψηλό, αν και δυστυχώς δεν υπάρχει πολύ ποικιλία και συμμετοχή από το δικό μας το μετερίζι.

Από άποψη επιλογής αθλητριών είμαστε άκρως ευχαριστημένες και θα δουλέψουμε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από εδώ και πέρα, αφού έχουν πρωτίστως τον χρόνο και τη διάθεση να το κάνουμε. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς το επίπεδό μας σαν άθλημα, ώστε να έρθουν σύντομα και επιτυχίες στις μεγάλες διοργανώσεις που λαμβάνουμε μέρος.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος