ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Γιούλη Λαρά

Ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν τα νέα παιδιά

  23.04.2012 16:52       1286


Τις τελευταίες της δηλώσεις, ως παίκτρια της Εθνικής, έκανε η Γιούλη Λαρά μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ιταλία. Η πρώην, πλέον, παίκτρια της «επίσημης αγαπημένης» αναφέρθηκε στην καριέρα της ως διεθνής που ολοκληρώθηκε, στο μέλλον της ομάδας, αλλά και την στάση της Πολιτείας απέναντι σε αυτή και τις συμπαίκτριές της, όλα αυτά τα χρόνια. Αναλυτικά:

Για την παρουσία στην Τεργέστη: «Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους μας, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, όλα όμως κρίθηκαν σε ένα παιχνίδι, με τις πιθανότητες να είναι 50-50. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα άξιζε να είναι στους Ολυμπιακούς, περισσότερο από κάθε άλλη. Έχουμε καταφέρει κάποια πράγματα που δεν τα έχουν καταφέρει άλλοι, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμούνται όλοι» ενώ συνέχισε λέγοντας για την αποχώρησή της από την ομάδα και το μέλλον αυτής «Εύχομαι για τους επόμενους, το 2016 (εννοώντας του Ολυμπιακούς) να είναι καλύτερα τα αποτελέσματα. Εγώ δεν θα είμαι στην ομάδα, ήδη από την επόμενη χρονιά. Έχω κουραστεί, και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν τα νέα παιδιά. Δεν μπορώ να ακολουθήσω πλέον το πρόγραμμα της Εθνικής, το οποίο είναι βαρύ. Από το 2003, προσωπικά δεν έχω ξεκουραστεί ούτε μία χρονιά».

Τέλος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της με ένα παράπονο προς την Πολιτεία, για όσα έπρεπε, αλλά δεν έχουν προσφερθεί στην ομάδα: «Τα παράπονά μας είναι γνωστά. Από το 2010 έχουμε προσφέρει 3 πολύ καλά μετάλλια στην χώρα, και δεν έχουμε δει την πρέπουσα ανταμοιβή. Δεν είναι κάτι καινούργιο, δεν είναι κάτι προσωρινό. Είναι κάτι που υπήρχε και υπάρχει».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος