ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ισοφάρισε ο Ολυμπιακός, 9-5 το ΝΟΒ

  17.05.2014 19:33       681

Σε ένα κατάμεστο «Π.Καπαγέρωφ» ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 9-5 στο δεύτερο τελικό της Βουλιαγμένης και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο αλλά στο τρίτο οκτάλεπτο οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη ανέβασαν ρυθμό και με συνολικό σκορ 3-0 ουσιαστικά καθάρισαν την υπόθεση νίκη. Καταλυτικό ρόλο για τους νικητές έπαιξε η πολύ καλή άμυνα και ο πλουραλισμός στην επίθεση. Πλέον οι δύο ομάδες δίνουν ραντεβού για τον τρίτο τελικό στο Λαιμό το βράδυ της Δευτέρας (20.00) με τον νικητή να παίρνει σοβαρό προβάδισμα και για το τίτλο του πρωταθλητή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδη είπε μετά το ματς : « H ομάδα ήταν πολύ καλύτερη σήμερα και αυτό οφείλεται στο κόσμο μας που μας στήριξε πολύ.Μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση και γι άλλη μια φορά φάνηκε πως η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτά τα ματς. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κολυμπήσαμε πολύ και είχαμε ενθουσιασμό».

Από την άλλη πλευρά ο κ.Δήμου είπε για την ομάδα του:«Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση και είχαμε πολύ άγχος χωρίς λόγο. Αυτό μας στοίχισε γιατί εκνευριστήκαμε και μας ξέφυγε το σκορ».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ : 9-5

Οκτάλεπτα : 2-1, 2-2, 3-0, 2-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Χρυσή Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, 1, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Σώρα, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1, Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Βάσω Πλευρίτου, Μπούικα 1, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Αγγελική Βασιλακοπούλου

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 1, Χυδηριώτη, Ντάσιου, Πρωτόπαπα, Ξενάκη, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 1, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ζοφώλη, Ιφ. Μαυρωτά, Βαρελίδη.

Διαιτητές: Μπουδράμης, Κατσαρός

Αλυτάρχης: Xαράλαμπος Εγωγιάννης

Γραφείο τύπου ΚΟΕ: Nίκος Χαραλαμπόπουλος