ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / ΜΙΚΡΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ

Ισοφάρισε σε 1-1 νίκες ο Εθνικός, 11-10 τον Απόλλωνα Σμύρνης στον Πειραιά

  22.05.2019 20:28       898

Συναρπαστική είναι η μάχη για την κατάληψη της 3ης προνομιούχου θέσης στη σειρά των μικρών τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Ο Εθνικός Πειραιά επικράτησε με 11-10 του Απόλλωνα Σμύρνης, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα, την Τετάρτη (22/5) το βράδυ στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ" και ισοφάρισε σε 1-1 νίκες. Έτσι όλα θα κριθούν την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 19:00, στο κολυμβητήριο του Πάρκου Γουδή.

Ο αγώνας είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, πάθος, ένταση, νεύρα, ωραίες φάσεις και συνεχείς εναλλαγές στη διακύμανση του σκορ. Το νικητήριο γκολ για τον Εθνικός πέτυχε ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, 27 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του ματς.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, 2:25 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου, ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης Γιάννης Κατρουτζανάκης για διαμαρτυρία και αφού είχε δεχτεί κίτρινη για τον ίδιο λόγο", κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει από το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς.

Πριν από την έναρξη του αγώνα η πρόεδρος του Εθνικού Δώρα Ιωαννίδου πήρε το λόγο και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην υδατοσφαιριστή της ομάδας του Πειραιά και της Εθνικής, καθώς και ομοσπονδιακού τεχνικού στις μικρές Εθνικές ομάδες, του Δημήτρη Κουγεβετόπουλου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 11-10

Οκταέλπτα: 2-2, 3-2, 4-4, 2-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 2, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 3, Καραβιώτης, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος 2, Ματθαίου, Βαλλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 3, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γεωρ. Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης Δ. 2, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος

Διαιτητές: Κουρέτας, Χατζηαναστασίου

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής