ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α' ΦΑΣΗ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Ισοφάρισε στο τέλος ο ΝΟ Βουλιαγμένης την Σαν Αντρέου

  03.12.2016 14:36       903

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟ Βουλιαγμένης κατάφερε να φτάσει στην ισοπαλία απέναντι στην Σαν Αντρέου από την Ισπανία με 8-8.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου με το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε τις ελπίδες για την κατάληψη της 1ης θέσης του Β' ομίλου στην Α' Φάση της Ευρωλίγκα. Αρκεί στο επόμενο παιχνίδι, σήμερα (03/12) να επικρατήσει της γηπεδούχου Ουτρέχτης. Από εκεί και πέρα, αν γίνει αυτό τα πάντα θα κριθούν στην διαφορά των τερμάτων.

Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν ισόπαλο (3-3) και η Σαν Αντρέου κατάφερε να φτάσει σε προβάδισμα δύο τερμάτων στο τρίτο οκτάλεπτο (5-3). Η ισπανική ομάδα διατηρούσε το προβάδισμα των δύο γκολ μέχρι και τέσσερα λεπτά πριν το τέλος (8-6), όμως η αντίδραση της Βουλιαγμένης ήρθε με δύο γκολ των Τσουκαλά και Κούλχαας.

 

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΟΥ 8-8

 

Τα οκτάλεπτα:2-1, 1-2, 0-2, 5-3

 

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη1 , Ο' Ντόνελ 2, Πρωτοπαπά, Ξενάκη 1, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 2, Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ζοφώλη

 

Σαν Αντρέου (Χαβιέ Αθνάρ Φερνάντεθ): Ο' Νιλ, Σέτο, Γιορέ 1, Γκιράλ 4, Μορέλ, Καστέγια, Άρμιτ, Μπαρίνγκο, Μπαργκάλο, Νταλμάσες 1, Κρέσπι 2, Αθνάρ, Νιέτο

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ