ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ισοπαλία 4-4 ο ΝΟ Χανίων με το Παλαιό Φάληρο στην Κρήτη

  02.12.2017 17:26       352

Σ' ένα παιχνίδι που διακρίθηκαν οι άμυνες και οι τερματοφύλακες, στο κολυμβητήριο των Χανίων στην Κρήτη, ο τοπικός ΝΟ Χανίων και το Παλαιό Φάληρο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Έτσι έμειναν και ισόβαθμοι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο ΝΟ Χανίων ήταν αυτός που προηγήθηκε στη λήξη της πρώτης περιόδου με δύο πέναλτι από τους Βουλγαράκη και Κατσουλάκη, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Κουρλιάφτης. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι τερματοφύλακες έπαιξαν αποφασιστικό ρόλο στο χαμηλό σκορ και ο Τρούλος ισοοφάρισε για τους Φαληριώτες. Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Βουλγαράκης έδωσε το προβάδισμα και πάλι στα Χανιά (3-2), όμως ο Νίκος Γαρδίκας ισοφάρισε σε 3-3 λίγο πριν τη λήξη της περιόδου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Ανδρέα Φλώρου, όμως ο Λιαπάκης ισοφάρισε στο τελικό 4-4 λίγο πριν του οκταλέπτου.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 4-4

Οκτάλεπτα: 2-1, 0-1, 1-1, 1-1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος Ανδ. 1, Πολύζος, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολυγεώργης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Κουρλιάφτης 1, Αλαφραγκής, Θεοδωρόπουλος, Κάκαρης, Αθανασίου, Τσαχειλίδης, Τρούλος 1, Σπηλιωτόπουλος, Φυτάλης, Κατσαγούνος, Λιαπάκης 1, Παζαΐτης.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής