ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ισοπαλία (7-7) στο ντέρμπι ΝΟ Βουλιαγμένης- Ολυμπιακός, στο Λαιμό

  15.03.2015 17:37       663

ΦΩΤΟ: Σπουδαίο ντέρμπι πρωτοπόρων, ανάμεσα σε ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακό, στο κολυμβητήριο του Λαιμού (newsports.eu)

Διαφήμιση του αθλήματος είχαμε στο Λαιμό, στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΝΟ Βουλιαγμένης, το οποίο έληξε ισόπαλο 7-7, στην αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Οι δύο ομάδες απέδειξαν γιατί δίκαια θεωρούνται από τις καλύτερες στην Ευρώπη, ενώ διεκδικούν τους τίτλους σε Ευρωλίγκα (Ολυμπιακός) και Λεν Τρόφι (ΝΟ Βουλιαγμένης).

Το παιχνίδι στο κολυμβητήριο του Λαιμού παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι της υδατοσφαίρισης, οι οποίοι είδαν ένα πρώτο οκτάλεπτο με συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ και τον Ολυμπιακό να προηγείται με ένα γκολ (2-3). Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκες», που είχαν σε πολύ καλή μέρα τη Ρομπέρτα Μπιανκόνι, πήραν προβάδισμα 2 τερμάτων, με το πρώτο μισό να ολοκληρώνεται με 5-3 υπέρ τους.

Πιο δυνατά μπήκε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο τρίτο οκτάλεπτο, βελτιώνοντας κατακόρυφα την απόδοσή του, μην επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να σκοράρει και φέρνοντας στα ίσια το σκορ, με τα γκολ των Tσουκαλά και Γερόλυμου (5-5).

Το τέλευταίο μέρος του παιχνιδιού επεφύλασσε 4 γκολ (δύο για την κάθε ομάδα), με το τελικό 7-7 να έρχεται δίκαια και τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 29 βαθμούς. 

Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννης Μπενόπουλος, για έντονη διαμαρτυρία. Την κόκκινη κάρτα αντίκρυσε και η Αλεξάνδρα Καλογερά, από πλευράς Ολυμπιακού, μετά τη λήξη της αναμέτρησης. 

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-7

Οκτάλεπτα: 2-3, 1-2, 2-0, 2-2

NO ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κούβδου

Διαμαντοπούλου Χ.

Τσουκαλά 2

Τετζαλίδου

Χυδηριώτη 1

Πλευρίτου Ε.

Μουλάκη

Σώρα

Πρωτόπαπα

Μανωλιουδάκη

Ξενάκη

Αβραμίδου 2

Μαυρωτά

Ασημάκη 2

Ρουμπέση 1

Πλευρίτου Μ.

Γερόλυμου 3

Καλογεράκου

Διαμαντοπούλου

Πλευρίτου Β.

Μελιδώνη

Μπιανκόνι 3

Κοντογιάννη

Νιαρχάκου

Κοτσιώνη

Σταματοπούλου

Μαμόγλου

Λογοθέτη

Σελετοπούλου

Προπονητής: Κώστας Δήμου

Προπονητής: Χάρης Παυλίδης

Διαιτητές: Μπιράκης, Δαμιανάκης

Αλυτάρχης: Νίκος Λούτας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ