ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ισοπαλία 8-8 ο Πανιώνιος με το Π. Φάληρο, πλεονέκτημα οι Φαληριώτες

  30.04.2015 22:20       885

Ισόπαλο 8-8 έληξε το ματς στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και το Παλαιό Φάληρο με το οποίο έπεσε απόψε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Φαληριώτες καπαρώνουν οριστικά τη 10η θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου, καθώς διατήρησαν το προβάδισμα των τριών βαθμών έναντι του σημερινού τους αντιπάλου και ευνοούνται ακόμα και αν υπάρξει τελικά μεταξύ τους ισοβαθμία (στην περίπτωση που στην επόμενη, 22η και τελευταία αγωνιστική χάσει το Π. Φάληρο και νικήσει ο Πανιώνιος). Έτσι θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας στη μεταξύ τους κόντρα στα πλέι άουτ (10ος-11ος).

Έγινε συγκλονιστικό παιχνίδι με πολύ κόσμο στις εξέδρες, με τον Πανιώνιο να παίρνει προβάδισμα στην αρχή και το Φάληρο να ισορροπεί στη συνέχεια. Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν με 8-7 λίγο πριν από το φινάλε με γκολ του Δανούρδη, αλλά ο Αλεξίου ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, 24 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 8-8

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 1-2, 2-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Παρασκευόπουλος Γαβαλάς Θ.
Καρακάσης Ν. Γωνιωτάκης
Κοκάλας 3 Τσέτκοβιτς 1
Φώσκολος 1 Ξενάκης 2
Θωμάκος 1 Σιώνης 1
Δανούρδης 2 Σπηλιωτόπουλος
Ζώρζος 1 Παναγούλης
Κανελλόπουλος Βερύκοκος
Λύκαρης Αλεξίου 1
Καρακάσης Χρ. Φωκάς
Γαβαλάς Γ. Τρούλος
Καρακατσάνης Τσαγκάρης 1
Μιγόπουλος Σαλτερής
Γαρδίκας
Αθυμαρίτης Παπαναστασίου 2
Προπονητής: Αλέκος Βάσσος Προπονητής: Κούλης Ιωσηφίδης

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Σκαλοχωρίτης

Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος, Νίκος Λούτας

ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ Ο ΝΟ ΧΙΟΥ

** Να σημειώσουμε ότι την 9η θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου θα πάρει ο ΝΟ Χίου, καθώς μετά την αποβολή του Νηρέα Λαμίας από το πρωτάθλημα θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά για τον προγραμματισμένο αγώνα με την ομάδα της Λαμίας για την 22η και τελευταία αγωνιστική που δεν θα γίνει. Επίσης έχει οριστικοποιήσει (ο ΝΟ Χίου) την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία καθώς κερδίζει, επίσης στα χαρτιά, τη σειρά των αγώνων με τον Νηρέα Λαμίας (9ος-12ος) για την Α' φάση των πλέι άουτ. Θα αγωνιστεί φυσικά στη Β' φάση των πλέι άουτ με τον νικητή της σειράς 10ος-11ος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής