ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ισοπαλία 9-9 ο ΝΑΟ Κέρκυρας με τον Εθνικό

  21.12.2013 13:50       1073

Ισόπαλο 9-9 έληξε το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών στο νησί των Φαιάκων ανάμεσα στον ΝΑΟ Κέρκυρας και τον Εθνικό Πειραιά.

Σαφώς βελτιωμένοι αγωνιστικά, με τον νέο τους προπονητή Φάνη Κουντουδιό, οι Πειραιώτες αιφνιδίασαν και πήραν προβάδισμα με 7-4 στα μέσα της τρίτης περιόδου. Στη συνέχεια τους ακυρώθηκε γκολ στην κόντρα (επειδή, όπως υποστήριξαν οι διαιτητές είχαν κολλήσει τα χρονόμετρα). Στην αντεπίθεση ο ΝΑΟΚ μείωσε σε 7-5. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να διαμαρτύρονται στους διαιτητές. Στο 2.30 πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου αποβλήθηκαν με αντικατάσταση ο Βιττέλας του Εθνικού και ο Βαχαρέλης της Κέρκυρας για μεταξύ τους αψιμαχία. Στη συνέχεια υπέστησαν την ίδια ποινή ο Ζαρκαντζάς του ΝΑΟΚ και οι Χατζηκυριακάκης, Κουτσιαλής του Εθνικού επειδή εισήλθαν αντικανονικά στον αγωνιστικό χώρο, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνα.

Ο Εθνικός προηγήθηκε με 9-7, αλλά με δυο γκολ του Β. Παυλίδη στο τελευταίο οκτάλεπτο η κερκυραϊκή ομάδα ισοφάρισε στο τελικό 9-9. Στο 1.30 πριν από τη λήξη της τέταρτης περιόδου αποβλήθηκε ο βοηθός προπονητή του Εθνικού Βαβούρης για έντονη διαμαρτυρία και στο 0.34 ο έφορος του ΝΑΟ Κέρκυρας Πουλίδας.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 9-9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-3, 3-4, 2-2, 2-0

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γιόκοβιτς, Σαρησάββας 3, Παυλίδης Β. 2, Παπαθεoδώρου, Παυλίδης Κ. 1, Τορράκης 1, Μιχαλάς, Πολυμέρης, Κασίμης, Ζαρκαντζάς 1, Αρώνης, Βαχαρέλης 1, Τριβιζάς, Βραχλιώτης, Τζώρας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Αϊβαλιώτης, Θαλασσινός, Τσολακίδης, Κουτσιαλής Χρ. 1, Χατζηκυριακάκης 2, Σαλάχας, Βουλγαράκης 3, Χατζηαλέξης, Γκιάλης 1, Βιττέλας 1, Αλεβίζος, Γαβαλάς Γ. 1, Παπαϊωάννου.

Διαιτητές: Σπανούδης, Μονιούδης

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής