ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ισοπαλία 9-9 ο Παναθηναϊκός με τον ΝΟ Βουλιαγμένης

  14.12.2013 15:08       958

ΦΩΤΟ: Τέσσερις παίκτες του ΝΟΒ μαρκάρουν τον Γ. Αφρουδάκη (από το ματς του Ιλίσιου, newsports.eu)

Ισόπαλο 9-9 έληξε το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΝΟ Βουλιαγμένης, στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, μέσα σε καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του τριφυλλιού.

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός σε εξέλιξη με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Ο πρωταγωνιστής για τον ΝΟΒ Μανώλης Μυλωνάκης (που μαζί με τον Καρούντζο σημείωσαν όλα τα γκολ της Βουλιαγμένης) πέτυχε το 8-9 στο 3.55 πριν τη λήξη, αλλά ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό στο τελικό 9-9, στο 1.57 πριν το φινάλε.

Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας του ΝΟΒ Κώστας Τσαλκάνης γιατί, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, "ήρθε στη γραμματεία και διαμαρτυρήθηκε έντονα, ενώ κλώτσησε κι ένα μπουκάλι". Επίσης, μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής της ομάδας της Βουλιαγμένης Τεό Λοράντος  για έντονη διαμαρτυρία στη γραμματεία και στον παρατηρητή. Στο Φ.Α. γράφτηκε επίσης ότι "κολούσαν τα χρονόμετρα συνεχώς και δημιουργούσαν προβλήματα στη διεξαγωγή του αγώνα" που καθυστέρησε να τελειώσει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-3, 4-2, 2-3, 1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 1, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 3, Σιδέρης, Δερμιτζάκης Δ. 2, Τζαβάρας, Παρασκευόπουλος, Γερακούδης, Κονταξής.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 5, Γούβης, Βελώνιας, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ., Καρούντζος 4, Χρυσοσπάθης, Μιράλης, Τίγκας, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Αλβέρτης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Στέλιος Φόβος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής