ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΛΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Ισοπαλία για την Εθνική Γυναικών, 11-11 με Καναδά

  13.07.2013 21:45       733

Ισόπαλη με 11-11 ήρθε πριν από λίγο η Εθνική μας ομάδα πόλο Γυναικών απέναντι στον Καναδά, για τη δεύτερη αγωνιστική του τουρνουά προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κρατούσε το μέχρι το τέλος προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως ο Καναδάς κατάφερε στα τελευταία 45 δευτερόλεπτα να ισοφαρίσει, στερώντας από την Εθνική μας ομάδα τη χαρά της νίκης.

Αύριο, το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση θα αντιμετωπίσει στη 1 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, τις Ηνωμένες Πολιτείες, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του τουρνουά.

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ 11-11

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 4-3, 4-3, 1-3

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης: Τσουκαλά 3, Ασημάκη 3, Αβραμίδου 3, Ρουμπέση 1, Διαμαντοπούλου Βασ. 1

Γιώργος Μορφέσης: «Δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Καναδά, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, αποδίδοντας το αποτέλεσμα του αγώνα στην έλλειψη συγκέντρωσης στο τελευταίο λεπτό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.


«Το δυσάρεστο από αυτό το παιχνίδι είναι ότι δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το σημαντικό προβάδισμα το οποίο δημιουργήσαμε και κρατήσαμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Τα παιχνίδια σ’ αυτό το επίπεδο κρίνονται στις ειδικές καταστάσεις κι εμείς σήμερα δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, αφού δεχτήκαμε δύο τέρματα στα τελευταία 45 δευτερόλεπτα.

Η άμυνά μας ήταν μέτρια, όπως και χθες, και πρέπει να βελτιωθούμε, καθώς τα 11 γκολ που δεχτήκαμε χθες και σήμερα είναι πολλά.

Η διαιτησία δεν πρέπει και δεν αποτελεί άλλοθι για εμάς, αλλά πρέπει να αναφέρουμε ότι οι διαιτητές επέτρεψαν στην ομάδα τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, που σε ορισμένα σημεία θύμιζαν πάλη. Το ανεξήγητο είναι ότι η ομάδα μας, ενώ έπαιζε ζώνη, ο αντίπαλος έπαιζε για σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο πρέσσινγκ, κι όμως οι ποινές στο τέλος του αγώνα ήταν 11-5 υπέρ της ομάδας του Καναδά».


Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος