ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ισοπαλία μετά από συναρπαστικό ματς, Παλαιό Φάληρο - ΑΕΚ 10-10

  10.10.2020 20:52       730

Συναρπαστική εξέλιξη, ανατροπές επί ανατροπών και στο τέλος ισοπαλία στο Ρέστειο κολυμβητήριο. Ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου και η νεοφώτιστη ΑΕΚ, που έδινε το πρώτο της ιστορικό ματς στην Α1 κατηγορία των Ανδρών, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 10-10.

Ο αγώνας αποτέλεσε διαφήμιση του αθλήματος και μ' αυτόν έκλεισε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του μεγάλου πρωταθλήματος των Ανδρών.

Η «Ένωση» του Κωνσταντίνου Δάνδολου μπήκε δυνατά και κρατούσε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ενώ στις αρχές της τελευταίας περιόδου προηγήθηκε και με τρία γκολ διαφορά (6-9). Όμως οι Φαληριώτες, που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Δημήτρη Κραβαρίτη, έκαναν ένα σερί 4-0 και βρίσκοντας λύσεις στα ίσα (δεν τις είχε στο υπόλοιπο παιχνίδι) έφτασαν προς στιγμήν στην ανατροπή κάνοντας το 10-9.

Η ΑΕΚ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, αφού ο Βούκσεβιτς κέρδισε πέναλτι και ο Ράντζεν ευστόχησε, 27 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του ματς στο τελικό 10-10, που δίνει από ένα βαθμό σε κάθε ομάδα.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΑΕΚ 10-10

Οκτάλπετα: 3-4, 0-2, 2-2, 5-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 1, Παπαδημητρίου, Κοτσάφτης, Ραμίρεζ 2, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης 3, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος Ιπ., Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης 1, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Σταμέλος, Κουτσιαλής, Βούξεβιτς 1, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 2, Γιαννουρής, Ράντζεν 4, Στελλάτος, Βέκκος 2, Μαυρωτάς Αρ., Κατσινούλας, Παυλιδάκης, Παπάκος Κ.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μοίραλης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής