ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ισοπαλία ο Εθνικός στο Γουδή, 9-9 με τον Απόλλωνα Σμύρνης

  01.02.2020 20:51       694

Ο Εθνικός Πειραιά στέρησε την ευκαιρία από τον Απόλλωνα Σμύρνης να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, καθώς του πήρε ισοπαλία 9-9 μέσα στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης των Α1 Ανδρών.

Οι κυανόλευκοι του Πειραιά, μάλιστα, παίζοντας καλή άμυνα στον παραπάνω και όντας καλή επιθετικά, εκμεταλλεύτηκαν και την έλλειψη συγκέντρωσης της άμυνας του Απόλλωνα και προηγήθηκαν με 9-7, με γκολ στις αρχές της 4ης περιόδου. Αλλά ο Απόλλων να απάντησε ισοφαρίζοντας σε 9-9, στο 3.38 πριν από τη λήξη, με γκολ του Γ. Παπαδόπουλου. Οι γηπεδούχοι υστέρησαν στον παραπάνω, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έμεινε χωρίς γκολ ο Νικολά Μοσκόφ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 9-9

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-4, 1-2, 2-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ Νάσερ 3, Αλαμάνος, Γραμματικός 1, Μοσκόφ, Μπεριστιάνος 1, Παπαδόπουλος 2, Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος 1, Τσιστράκης, Τρόβας, Λουπάκης, Γκάτσος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Παπαλουκάς, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 2, Βαλιανάτος 1, Τοράκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Χονδροκούκης 1, Καραμπατής, Λιαπάκης, Καραβιώτης, Κατσαγούνος, Μπελέσης, Ξυλούρης.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Μοίραλης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής