ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ισοπαλία ο ΝΑΟ Κέρκυρας 8-8 με τον ΝΟ Αργοστολίου

  17.04.2013 16:50       1072

ΦΩΤΟ (αρχείου): Πέντε γκολ πέτυχε ο Βογιατζόγλου (Νο 7) για τον ΝΑΟΚ

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο ΝΑΟ Κέρκυρας και ο ΝΟ Αργοστολίου, που ήλθαν ισόπαλοι 8-8, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών στο κολυμβητήριο του νησιού των Φαιάκων. Ένα αποτέλεσμα που δίνει μόνο από έναν βαθμό στην προσπάθεια που κάνει ο καθένας από τους δυο για διαφορετικούς στόχους, στους μεν Κερκυραίους στη μάχη για τη σωτηρία, στους δε Κεφαλονίτες για την είσοσο στα πλέι οφ.

Το ντέρμπι των Ιόνιων νήσων είχε συγκλονιστική εξέλιξη. Ο ΝΟ Αργοστολίου προηγήθηκε με 4-1, αλλά οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν και πέρασαν μπροστά στο 5.10 πριν τη λήξη με 8-7 (σκόρερ ο πρωταγωνιστής τους στο σημερινό ματς Βογιατζόγλου). Οι Κεφαλονίτες, όμως, ισοφάρισαν στο τελικό 8-8 με τον Κατσιγιάννη 2.37 πριν το φινάλε.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 8-8

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-4, 2-2, 2-0, 3-2

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Σπύρος Καρδόνας): Γαλανόπουλος, Γαλανός, Μίσκοβιτς, Μεζίλης 1, Παυλίδης 2, Καλούδης, Βογιατζόγλου 5, Νάτσης, Πουλίδας, Ζαρκαντζάς, Αποσκίτης, Τριαντάφυλλος, Παπασπυρόπουλος, Μελιδονιώτης, Τάτας.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελάτος 2, Κατσιγιάννης 1, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 1, Μάναλης.

Διαιτητές: Σπανούδης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Κώστας Λιαπίκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής