ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α' ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ισοπαλία στη Γλυφάδα, ΑΕΚ- Νηρέας Χαλανδρίου 7-7

  10.10.2020 17:03       759

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας των γυναικών, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 7-7.

Η ομάδα της Κικής Λιόση, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε προβάδισμα 2 τερμάτων, με τον Νηρέα Χαλανδρίου να απαντά γρήγορα, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Η ΑΕΚ μπήκε στην τελευταία περίοδο προηγούμενη με 2 γκολ (7-5) όμως τα κορίτσια του Ανέστη Πεσματζόγλου πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση, ισοφάρισαν στο τελικό 7-7 και μάλιστα παραλίγο να έπαιρναν και το «τρίποντο», με την Πάτερου η οποία αστόχησε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Αυτή ήταν η παρθενική εμφάνιση της ΑΕΚ στην Α' κατηγορία, η οποία θυμίζουμε πως πήρε την άνοδο στα μεγάλα "σαλόνια", το περασμένο καλοκαίρι.

ΑΕΚ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 7-7
Τα οκτάλεπτα:
2-0, 1-2, 4-3, 0-2

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Πρωτοπαπά 2, Λούδη Α., Λούδη Ε. 1, Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου 2, Στρατιδάκη 2, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Λάβι, Δανέζη, Πανάρετου.

Νηρέας Χαλανδρίου (Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Μπογκατσένκο 1, Μαυρωτά 1, Κοτσάφτη, Κοβάσεβιτς, Πάτερου Ε. 2, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη, Αγγελίδη 1, Χότσμπέργκ 1, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κοβάσεβιτς Σ., Παπατριανταφύλλου, Παναγιώτι

Διαιτητές: Γρηγόρης Σπανούδης, Γιώργος Στεφανάκης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.