ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Ισοπαλία στο φινάλε με Γούνα ο Ολυμπιακός, 9-9 με Σόλνοκ στην Ουγγαρία

  19.12.2018 22:35       661

Με ένα τρομερό σουτ και γκολ του Αλέξανδρου Γούνα, δύο δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός πήρε την ισοπαλία 9-9 από τη Σόλνοκ στην Ουγγαρία και έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό από μια δύσκολη έδρα, στο πλαίσιος της 5ης αγωνιστικής των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός κρατούσε κοντά στο σκορ την πανίσχυρη ουγγρική ομάδα και κάποια στιγμή στο τέταρτο οκτάλεπτο προηγήθηκε 8-7 χάρη με γκολ του Φουντούλη (1.58 πριν από τη λήξη). Οι Ούγγροι απάντησαν με δύο γκολ του Ζάλανκι ο οποίος 11 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έδωσε προβάδισμα στη Σόλνοκ. Ήρθε, όμως, το σουτ (μπάζερμπίτερ) του Γούνα για να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ολυμπιακό. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς με τρία γκολ.

ΣΟΛΝΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 1-1, 4-4

ΣΟΛΝΟΚ: Νάγκι, Ανχιάλ, Μπάτορι 1, Ζάλανκι 2, Γιάνσικ, Σάτμαρι, Άλεξιτς 1, Ράσοβιτς Β. 1, Πρλαϊνοβιτς 2, Λάζιτς, Κις 1, Τέλεκι 1, Κάρδος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής