ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ισοπαλία στο Ποσειδώνιο, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 7-7

  31.10.2015 18:27       1401

ΦΩΤΟ (αρχείου): Πέτυχε 5 γκολ ο Γιώργος Αφρουδάκης

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι (διαφήμιση του αθλήματος) έγινε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον γηπεούχο ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, που βρήκε τελικά τις δύο ομάδες ισόπαλες με 7-7.

Την παράσταση στο ματς, που είχε συγκλονιστική εξέλιξη, έκλεψαν οι δύο φουνταριστοί, ο Μανόλης Σολανάκης από τον ΠΑΟΚ (3 γκολ), αλλά κυρίως ο "γερόλυκος" Γιώργος Αφρουδάκης (39 χρονών), που πέτυχε 5 γκολ για τους πράσινους, ανάμεσα σε αυτά και την ισοφάριση σε 6-6, στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου (καθώς ο ΠΑΟΚ προηγείτο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα).

Ο Βιτέλας, έδωσε το προβάδισμα για πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό, 2.30 πριν από τη λήξη του αγώνα (6-7), αλλά ο Μιτελούδης ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ, 1.17 πριν από τη λήξη.

Οι δυο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία στο τέλος για να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν και αποθεώθηκαν από τους πολλούς φιλάθλους που κατέκλυσαν τις εξέδρες του κολυμβητηρίου.

Να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του Παναθηναϊκού και μάλιστα με το ίδιο σκορ (7-7), μετά από αυτήν με τον Υδραϊκό την 1η αγωνιστική.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7-7

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 2-3, 1-2.

ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Φοροτζίδης Καραμπέτσος
Προσινικλής Καπετανάκης
Μιτελούδης 1 Σαρτζετάκης
Κουτσιαλής Καλογεράκος
Κόχειλας Ι. 2 Βιτέλας 1
Τζελάτης Πρίμορατς
Παπαποστόλου Κονγουέι
Νικοαϊδης Καρούντζος
Δημητριάδης 1 Αφρουδάκης Γ. 5
Θωμάκος Δερμιτζάκης Δ. 1
Μαζοκοπάκης Τοράκης
Σολανάκης 3 Γαβαλάς Ι.
Κεχαγιάς Στρ. Καλομενίδης
Τσολακούδης
Μουρατίδης
Προπονητής: Πάνος Βέργος Προπονητής: Τεό Λοράντος

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μοίραλης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής