ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ισοπαλία στον Πειραιά, ο Εθνικός 7-7 με τον ΑΝΟ Γλυφάδας

  24.11.2018 16:44       626

Ισόπαλο 7-7 έληξε το ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών, στο κλειστό Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ", ανάμεσα στον εδρούχο Εθνικό και τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό, με πρωταγωνίστριες τις άμυνες και τους δύο τερματοφύλακες (Φίλιππο Καραμπέτσο και Θωμά Γαβαλά, φωτό 1 και 2), αλλά είχε και όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, με ένταση, δυνατές μονομαχίες και ανατροπές στο σκορ. Ο Εθνικός προηγήθηκε με 4-2 και 5-4, αλλά ο ΑΝΟΓ πέρασε στην αντεπίθεση και έκανε ανατροπή, καθώς βρέθηκε μπροστά με 7-5 (με Χατζηγούλα που ήταν ο πρώτος σκόρερ του με 3 γκολ, φωτό 3), στο 4.49 πριν από τη λήξη του αγώνα. Οι Πειραιώτες, όμως, μείωσαν με τον Μπεριστιάνο και ισοφάρισαν με το χρυσό γκολ του Παπαδόγκωνα (φωτό 4) με πέναλτι, στο 1.13 πριν από το φινάλε.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 4.28 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρετα ο έφορος του Εθνικού κ. Μάρκο Μίσιτς για διαμαρτυρία".

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 7-7

Οκτάλεπτα: 4-2, 0-2, 1-1, 2-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 1, Καλαϊτζής 2, Λιαπάκης, Παπαδόγκωνας 2, Καραβιώτης, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος, Βαλιανάτος, Σπηλιώπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπραϊμης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας 3, Παπασηφάκης 1, Παπούκας, Σαλτερής, Λεμπέσης, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Μοίραλης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής