ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ισόπαλο το ντέρμπι ΝΟ Λάρισας - ΝΕ Πατρών (8-8)

  29.01.2022 18:28       740

Ντέρμπι με ένταση και αποβολές στο Εθνικό Λάρισας, όπου ο τοπικός Ναυτικός Όμιλος αναδείχθηκε ισόπαλος 8-8 με την ΝΕ Πατρών.

Η γηπεδούχος προηγήθηκε 8-6 αλλά η ομάδα της Αχαΐας, μείωσε στο 5:32 από τη λήξη με την Κουρέτα (σημείωσε συνολικά τέσσερα γκολ), και ισοφάρισε στα 4:15 από τη λήξη με την Πετάση.

Από τέσσερα τέρματα σημείωσαν οι Ρότζερς και Κουρέτα.

Στο φύλλο αγώνα, οι διαιτητές σημείωσαν ότι «στη λήξη της τρίτης περιόδου, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής της Λάρισας, κ.Γαλανόπουλος για διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών....στη λήξη της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του ΝΟ Πατρών κ. Αργυρόπουλος για διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών...Στη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής της ΝΕ Πατρών κ.Σακκαλής καθώς κλώτσησε τέρμα που βρισκόταν δίπλα στον πάγκο της ομάδας του».

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 8-8

Τα οκτάλεπτα:2-2, 2-3, 2-1, 2-2

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Γαλανόπουλος): Ζαφειράκη, Κοκκίνου, Tουλουμτζίδου, Τζελέπη , Καρυπίδου Μελίνα Σιμέλα, Κολτσίδα 2, Σακελλαρίου 2, Γαλανοπούλου, Ρότζερς 4, Χασιώτη, Καρυπίδου Ηρώ Βασιλεία.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κωνσταντίνος Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα, Κοντάκου, Πετάση 2, Κουρέτα 4,  Σαπκίνα 1, Λυκοθανάση, Ζοφώλη, Ντάσιου, Ζαφειράκη, Νιαρχάκου 1, Γκαντή, Μιχαλάτου.

Διαιτητές: Καρούλης, Αντζουλάκος

Αλυτάρχης: Πασχάλης Σταμούλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος