ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ισόπαλοι 5-5 ο ΝΟ Αργοστολίου με το Π. Φάληρο στον Λαιμό

  04.01.2014 14:18       894

Ισοπαλία 5-5 ήταν το αποτέλεσμα στο παιχνίδι που έγινε στο κολυμβητήριο του Λαιμού ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο ΝΟ Αργοστολίου και το Παλαιό Φάληρο και το οποίο άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Έγινε ένα αμφίρροπο ματς με κλειστές άμυνες και πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες. Οι Κεφαλονίτες, που πήραν το δεύτερο βαθμό τους στο πρωτάθλημα, προηγήθηκαν στο 7.20 πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου (5-4) με τον Μπελέρη. Ο Ξενάκης, όμως, ισοφάρισε για το Π. Φάληρο, 5.50 πριν λήξη του τέταρτου και τελευταίου οκτάλεπτου στο τελικό 5-5.

Στο 1.45 πριν τη λήξη του παιχνιδιού αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Αργοστολίου Θόδωρος Ανδρεάκος για έντονη διαμαρτυρία. Στο 1.32 πριν το φινάλε αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και αντικατάσταση, για τον ίδιο λόγο, ο Μπουρνάζος του ΝΟ Αργοστολίου και, όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα, πηγαίνοντας προς τον πάγκο φώναξε στον διαιτητή: "Θα πρέπει να ντρέπεσαι".

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ - Π. ΦΑΛΗΡΟ 5-5

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 2-3, 1-0, 0-1

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάνης, Καψοκόλος, Φανός, Δαμδημόπουλος 2, Δουδέσης Π., Δανούρδης, Μίσιτς, Κατσιγιάννης, Σφαντός, Μπουρνάζος, Καστανάκης 1, Μπελέρης 2, Λέντζος.

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φλώρος Ανδ. 1, Αμπατζόγλου, Ξενάκης 3, Σιώνης 1, Σπηλιωτόπουλος, Παναγούλης, Βερύκοκος, Κουκουμάκης, Φωκάς, Χάλαρης, Τσαγκάρης, Πανταζής, Φουστούκος, Καζάκος.

Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής