ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / CHAMPIONS LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ισόπαλος στην Ουγγαρία ο Ολυμπιακός, 8-8 με την Έγκερ

  28.10.2015 21:37       1080

Με ένα βαθμό στις αποσκευές επιστρέφει η αποστολή του Ολυμπιακού από την Ουγγαρία με τους «ερυθρόλευκους» να καταβάλλουν σημαντική προσπάθεια απέναντι στην Έγκερ αποσπώντας την ισοπαλία με 8-8 στη πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό εξαρχής και ενδεικτικό του συγκεκριμένου γεγονότος είναι πως η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1 παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν από τρεις φορές με παίκτη παραπάνω.

Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι βρήκαν λύσεις στην επίθεση και με τους Φουντούλη, Μουρίκη και Κολόμβο να σκοράρουν πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 2-4. Από εκεί και μετά άρχισε ο χορός των οριστικών αποβολών με τον Ανγκιάλ από την Έγκερ και τους Δερβίση και Βλαχόπουλο από τον Ολυμπιακό να αποχωρούν από το παιχνίδι.

Αυτό επέτρεψε στους γηπεδούχους με τέρματα των Τσουκ και Βαπένσκι να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στη συνέχεια ο Χαράι να βάζει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Η Έγκερ είχε απαντήσει στα γκολ των Μουρίκη και Σμιθ και έτσι με ένα τέρμα του Χαράι 1.27 πριν το τέλος του αγώνα έμοιαζε να είναι κοντά στο τρίποντο.

Τελικά όμως λογάριαζε χωρίς τους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός κέρδισε την αποβολή στα 23 δευτερόλεπτα και ο Μάλιαρακ χρειάστηκε τα 13 από αυτά για να μπορέσει να σκοράρει και να σώσει την παρτίδα.

Μία ισοπαλία που μπορεί να αποδειχτεί χρυσάφι για την πορεία της ομάδας μέχρι το Φάιναλ 6.

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-3, 3-1, 3-3

Έγκερ: Κουκ 1, Τσίβος 2, Βαπένσκι 2, Χαράι 3.

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γούνας, Φουντούλης 2, Σμιθ 1, Δερβίσης, Ντόσκας, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Έγκερ-Ολυμπιακός 8-8

Γιαντράν - Πριμόριε 9-11

Μπαρτσελονέτα- Σπαντάου 9-7

Η βαθμολογία

Πριμόριε Ριέκα 3

Μπαρτσελονέτα 3

Ολυμπιακός 1

Έγκερ 1

Γιαντράν 0

Σπαντάου 0

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ