ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ιστορική πρόκριση στο Final-4 για τη ΝΕ Πατρών, νίκη με ανατροπή 8-7 τον ΝΟ Ρεθύμνου

  04.12.2019 15:19       889

Τεράστια νίκη με ανατροπή, στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, που της έδωσε ιστορική μια πρόκριση, πέτυχε η ΝΕ Πατρών στην έδρα της το απόγευμα της Τετάρτης (4/12).

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου επιβλήθηκε με 8-7 επί του ΝΟ Ρεθύμνου, στον μεταξύ τους προημιτελικό, στο κολυμβητήριο "Αντ. Πεπανός" της αχαϊκής πρωτεύουσας και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final-4 της διοργάνωσης.

Η ΝΕ Πατρών είχε βρεθεί να χάνει με 5-1 στο δεύτερο οκτάλεπτα και με 7-3 στα μισά του τρίτου, καθώς μέχρι τότε τον απόλυτο έλεγχο είχε η ομάδα του Κουνδουράκη. Από εκείνο το σημείο, όμως, όλα γύρισαν, οι Πατρινές έκαναν την ολική επαναφορά, ισοφάρισαν τρία λεπτά πριν από τη λήξη και πήραν τη νίκη στην εκπνοή, 1 δευτερόλεπτο πριν από το φινάλε, με γκολ της Κατερίνας Μιχαηλίδου στον παίκτη παραπάνω.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 8-7

Οκτάλεπτα: 1-3, 1-2, 2-2, 4-0.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ντάσιου 2, Λούδη Ευ., Γεωργίου, Μπαλάτσα Ν., Μιχαηλίδου Α. 3, Μοίραλη Α., Μπιτσάκου 2, Μανιάτη, Λυκοθανάση 1, Μοίραλη Ολ., Κουρέτα, Κιούρκα.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Βασίλης Κουνδουράκης): Ζοφώλη Ν., Μαλλιαρού Δ., Κυριακάκη Κ. 1, Φραγκιουδάκη, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Συριανόγλου 1, Ζοφώλη Β. 1, Λιμπιτάκη Στ. 1, Φαρμάκη Ελ. 3, Λιμπιτάκη Αν., Παναγιωτάκη, Καραγιάννη Φραγγελάκη.

Διαιτητές: Βασιλείου Κ., Μάρκοβιτς

Αλυτάρχης: Χρήστος Σαλογιάννης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής