ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Φιλιώ Μανωλιουδάκη

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι»

  07.02.2013 17:11       681

Δυσαρεστημένες έφυγαν από το Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά οι παίκτριες της Εθνικής ομάδας Γυναικών, μετά την ήττα από την Ισπανία με 12-7. Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ έκανε η διεθνής περιφερειακός μας, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η οποία εξέφρασε τον προβληματισμό της για την χθεσινή κακή εμφάνιση.

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Και στην άμυνα και στην επίθεση ήμασταν αρνητικές και αν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι από τον αγώνα είναι ότι σε κάποιες φάσεις δείξαμε όρεξη και διάθεση. Θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά και αυτό φάνηκε απέναντι σε μια ομάδα που είναι πιο έτοιμη από εμάς και που έχει γίνει ο «κακός μας δαίμονας» από την Τεργέστη και μετά. Ευελπιστώ την επόμενη φορά που θα συναντήσουμε την Ισπανία να μην είμαστε τόσο αγχωμένες», δήλωσε αρχικά η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ενώ παράλληλα σχολίασε το πώς βλέπει το μέλλον της Εθνικής μας στην διοργάνωση του Γουόρλντ Λιγκ και γενικότερα:

«Είναι δύσκολα τα πράγματα πλέον και δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόκριση. Ακόμα και δύο νίκες να κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια δεν είναι σίγουρο ότι θα προκριθούμε. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα στις επόμενες δύο αναμετρήσεις, καθώς θεωρούμε πως αυτοί οι αγώνες είναι μια καλή προπόνηση, ώστε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια. Ο στόχος μας είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη και επειδή δεν έχουμε το χρόνο να βρισκόμαστε μεταξύ μας, αυτά τα παιχνίδια είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσουμε χημεία».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος