ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Σάκης Κεχαγιάς

Ήταν ένας αγώνας για τον στόχο και όχι αγώνας στόχου

  18.04.2012 19:22       865

Ο βοηθός του Γιώργου Μορφέση, Σάκης Κεχαγιάς (δεξιά από τον Γιώργο Μορφέση στην φωτογραφία), μίλησε στην  ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, για την νίκη απέναντι στο Καζακστάν, το αυριανό παιχνίδι με την Ολλανδία, αλλά και την μπερδεμένη κατάσταση, αναφορικά με τον αντίπαλο της Εθνικής μας στο χιαστί παιχνίδι. Παράλληλα όμως, έθεσε ως στόχο της ομάδας το αήττητο σε όλα τα παιχνίδια. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με το Καζακστάν: «Ήταν ένας αγώνας για τον στόχο και όχι αγώνας στόχου. Το παιχνίδι στόχου είναι το αυριανό απέναντι στην Ολλανδία. Φυσικά παιχνίδι στόχου και ζωής είναι αυτό της Παρασκευής στο χιαστί που θα κρίνει την πρόκρισή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Στο σημερινό παιχνίδι έπρεπε να διατηρήσουμε ψηλά το ηθικό της ομάδας, με ακόμη μία νίκη απέναντι σε μία, εμφανώς, υποδεέστερη ομάδα. Επίσης ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε να κάνουμε «ροτέισον» στις παίκτριες, ώστε να προστατεύσουμε την  υγεία τους, αφού ελlοχεύουν κίνδυνοι τραυματισμών σε τέτοια ανυποψίαστα παιχνίδια».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για ενδεχόμενη επιλογή αντιπάλου: «Η απόφαση της ομάδας είναι ότι δεν μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία. Κυνηγάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με στόχο μας να είναι να φτάσουμε και στο παιχνίδι της Κυριακής, κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια στο Προολυμπιακό τουρνουά».

Τέλος για την αβεβαιότητα όσον αφορά τον αντίπαλο στο χιαστί παιχνίδι: «Το τοπίο είναι πράγματι θολό μετά τα αποτελέσματα χθες (Τρίτη). Πιστεύω όμως πως σήμερα (Τετάρτη)  θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Όμως διαφορετικά τις υπολογίζαμε και αλλιώς ήρθαν οι καταστάσεις. Υπολογίζαμε πως στις θέσεις τρία και τέσσερα θα ήταν η Ουγγαρία με την Ισπανία, αλλά με τα υπάρχοντα αποτελέσματα βλέπουμε πως θα αυτές οι δύο ομάδες μπορούν να είναι η Ιταλία και η Ρωσία οπότε τα πράγματα διαφοροποιούνται εντελώς».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος