ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Στέφανος Λέανδρος

«Ήταν μια περίεργη περίοδος για την ομάδα»

  28.06.2012 16:09       981

Η ομάδα του Τρίτωνα Αμαρουσίου κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών, σημειώνοντας δύο σερί νίκες επί του Ηρακλή (12-1 στο 1ο παιχνίδι και 13-3 στο 2ο).

Ο προπονητής του Τρίτωνα, Στέφανος Λέανδρος, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την εμφάνιση της ομάδας στους αγώνες λέγοντας:

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας. Η αλήθεια είναι ότι η περίοδος πριν τους αγώνες ήταν πολύ περίεργη για εμάς. Η απουσία των αδερφών Χαραλαμπίδου, η οποία προκάλεσε αναστάτωση στην ομάδα, σε συνδυασμό με την αγωνιστική απραξία είχαν ως αποτέλεσμα εμφανίσεις μετρίου επιπέδου».

Ο κ. Λέανδρος σε ερώτηση σχετικά με το πόσο σπουδαία είναι η 3η θέση για μία ομάδα που κάνει την παρθενική της εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία δήλωσε:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό γιατί πέρα από το γεγονός ότι επρόκειτο για την πρώτη μας εμφάνιση στην Α1 κατηγορία, αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι τα 17 έτη, με εξαίρεση τις Ναυσικά Αλεξάκη και Ανθή Μυλωνάκη. Κλείνοντας, έχω μόνο καλά λόγια να πω για τα κορίτσια γιατί στην ουσία έχουμε μεγαλώσει όλοι μαζί».

Στη φωτογραφία (αρχείου) ο Στέφανος Λέανδρος δίνει οδηγίες στην ομάδα του.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος