ΤΕΧΝΙΚΗ / Σοφία Κτενά

«Ηθική ικανοποίηση ο τίτλος της καλύτερης κολυμβήτριας»

  13.05.2013 12:56       1651

Η Σοφία Κτενά ανακηρύχθηκε κορυφαία κολυμβήτρια του Εθνικού πρωταθλήματος Τεχνικής κολύμβησης ανδρών / γυναικών που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Η διεθνής αθλήτρια των Δελφινιών Περιστερίου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τη μεγάλη ηθική ικανοποίηση που της χάρισε αυτός ο τίτλος, έστειλε τις ευχαριστίες προς την Ομοσπονδία, τους προπονητές της και την οικογένειά της και έκλεισε αναφερόμενη στους στόχους της ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Καζάν, όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας:

«Από την πρώτη ημέρα των αγώνων, βλέποντας τον εαυτό μου, πίστευα πως μπορούσε να έρθει αυτή η διάκριση. Είναι μεγάλη ηθική ικανοποίηση ο τίτλος αυτός, καθώς αναγνωρίζονται οι κόποι σου. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα, την Ομοσπονδία για την άψογη διοργάνωση αυτών των αγώνων και εν συνεχεία τους προπονητές μου και την οικογένειά μου για την τεράστια στήριξη και βοήθεια που μου παρέχουν.

Στο Παγκόσμιο του Καζάν, ευελπιστώ στα αγωνίσματα που θα συμμετέχω να βελτιώσω τους χρόνους μου. Θέλω το κάτι παραπάνω φέτος και το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην 8άδα.

Τη φετινή χρονιά είμαστε μία πάρα πολύ δυνατή αποστολή. Το επίπεδο είναι υψηλότερο από κάθε άλλη χρονιά και πιστεύω πως αν όλα τα παιδιά δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά φέτος.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος