ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / CHAMPIONS LEAGUE

Ήττα 13-6 από την Μπαρτσελονέτα, στην Ισπανία, ο ΝΟ Βουλιαγμένης

  13.05.2023 15:17       691

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στην έδρα της πρωτοπόρου του Α' Ομίλου και πανίσχυρης Μπαρσελονέτα με 13-6, για τη 13η και προτελευταία αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του Champions League.

Σε εξαιρετική μέρα η Μπαρτσελονέτα, δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Βουγιατσίνοβιτς. Οι Ισπανοί μπήκαν δυνατά, προηγήθηκαν με 8-1 και 9-2, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό πόλο σε άμυνα και επίθεση. Ο ΝΟΒ, με πολλά και δυνατά ματς τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, δεν είχε δυνάμεις για να ακολουθήσει και ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δεν άλλαξε κάτι σημαντικά μέχρι το τελικό 13-6.

Ο ΝΟΒ περιμένει, πλέον, την εξέλιξη των υπόλοιπων αγώνων του Ομίλου και πιο συγκεκριμένα το Προ Ρέκο – Γιαντράν Σπλιτ για να δει εάν θα εξασφαλίσει την πρόκριση από αυτήν την αγωνιστική ή θα χρειαστεί να περιμένει την τελευταία (14η) όπου αγωνίζεται στην έδρα της κόντρα στη Ραντνίτσκι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 13-6

Οκτάλεπτα: 2-0, 6-1, 1-2, 4-3.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: (Έλβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φάμερα 2, Μάτκοβιτς 2, Μουνιαρίθ, Ντε Τόρο, Λαρούμπε, Παβιγιάρντ 3, Μιράντα, Ταχούλ 2, Περόνε 2, Μπιέλ 2, Μπούστος, Πόρτερ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: (Βλάντιμιρ Βουγιατσίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος, Τρούλος 1, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Αλμύρας 1, Ανδρεάδης.

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής